TYVERIALARMER

Stort udvalg af tyverialarmer på markedet

Skal du ud at investere i en tyverialarm til din bolig eller virksomhed, opdager du hurtigt, at mulighederne er uanede. Samtidig kan markedet være svært at gennemskue, især hvis du ikke ved så meget om tyverialarmer i forvejen.

Hvis du står for at skulle erhverve en tyverialarm, er der nogle forskellige ting, du med fordel kan overveje, inden du træffer den endelige beslutning.

Ønsker du trådløs tyverialarm eller en med kabler? Skal tyverialarmen overvåges af en alarmcentral, eller ønsker du blot selv info om hændelser? Og er der særlige forhold, der nødvendiggør specielle funktionaliteter?

Skal du sikre din virksomhed, er det formentlig andre ting, du skal have fokus på. Skal tyverialarmen kunne ”kommunikere” med eksisterende adgangskontrol, er der brug for døgnbemandet overvågning, eller kan du måske nøjes med en standart alarm?

Ud over de forskellige tekniske funktioner, der kan være vigtige i forhold til dit behov, kan du med fordel også tage et nærmere kig for de forskellige prisstrukturer, tyverialarmer typisk sælges ud fra.

Skal du købe eller lease en tyverialarm?

En del mennesker foretrækker en alarmløsning udbudt af de store alarmudbydere. I nogle tilfælde skyldes det, at de store udbydere tilbyder en alarmløsning, hvor du ikke omgående skal betale det fulde beløb for tyverialarmen, men i stedet kan ”afdrage” tyverialarmen med et månedligt beløb, så længe du bruger den. Du leaser faktisk dit alarmsystem.

I størsteparten af de løsninger, hvor man ”leaser” sin tyverialarm, bliver det en dyr løsning på den lange bane, holdt op mod hvis man blot køber og betaler alarmen en gang for alle.

Erfaren og professionel aktør

I Farum Låseservice har vi mange års erfaring med alle typer tyverialarmer. Vi uddanner os løbende og er opdateret indenfor nyeste trends, så vi altid kender til nye produkter og ved, hvad der sker i vores branche.

Vi både sælger, installerer og servicerer markedets førende tyverialarmer, og vi kan garantere høj service og professionelle produkter, så du kan føle dig tryg hele døgnet.

Vi rådgiver dig grundigt

Inden du køber tyverialarm hos os, i rådgivningsprocessen, indleder vi altid med en grundig behovsafdækning. Derefter præsenterer dig for de tyverialarmer, der bedst lever op til dine krav og ønsker. Vi redegør for produkternes styrker og svagheder, så du har den nødvendige viden til at træffe det rette valg.

Kontakt os i dag

Ønsker du at høre mere om køb af tyverialarm, eller har du spørgsmål så ring til os på 44 99 99 99. Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT