TÅGESIKRING

Tågesikring – det effektive middel mod indbrud i din virksomhed

Tågesikring er et af markedets mest effektive midler mod tyveri og indbrud, og det er der en ganske enkel forklaring på. Størsteparten af alle tab sker normalt indenfor de første par minutter af et indbrud, da indbrudstyvene som regel skal hurtigt ind og hurtigt ud. Med brug af tågesikring bliver lokaler ved indbrud næsten omgående fyldt med en uigennemsigtig tåge. Da sigtbarheden forsvinder, tvinges tyvene til at opgive deres forehavende. Udover det forebygger mod tyveri, er et tågesikringsanlæg derudover medvirkende til at begrænse skaderne ved indbrud, og det daglige arbejde kan derfor normalt genoptages næsten umiddelbart efter et indbrudsforsøg, hvor der er anvendt tågesikring.

Tilgængeligheden til virksomhedens værdier gøres sværere

Selv sofistikerede alarmsystemer kan komme til kort over for den insisterende indbrudstyv, men hvis du sikrer dig med tågesikring, skal der mere end blot selve indbruddet til for at få adgang til virksomhedens værdier.

Gængse sikkerhedsforanstaltninger, som fx alarmer, er præventive, men professionelle tyve kan i nogle tilfælde opnå adgang trods omfattende tyverisikring. Det er i situationer som disse, tågesikring kan være den detalje, der af afgørende for, om indbrudstyvene får held med at finde frem til firmaets værdigenstande.

Den anvendte tågevæske er på ingen måde skadelig for personer eller værdigenstande, og den kan kombineres med DNA-sikring, så evt. stjålne værdigenstande kan spores efterfølgende.

Tågesikring til private

Tågesikring er allerede en fast bestanddel, når det handler om sikring af kontormiljøer, detailforretninger, varelagre, tankstationer m.fl. Men i løbet af de seneste år har privatmarkedet efterspurgt tågesikring, der er tilpasset private hjem.

I Farum Låseservice har vi stor erfaring med tågesikring til private, og vi rådgiver dig grundigt.

Tågesikring kan anvendes til store lokaler

Tågekanoner er ekstremt kraftige og dækker med lethed lokaler på op til 50-60 m2. Kanonerne har en eksplosiv affyring, der varer i ca. et minut. Tågens hængetid på op til en time sikrer alle værdier, der befinder sig i rummet, og indenfor dette tidsrum er vægter eller politi normalt ankommet til stedet.

Uforpligtende besigtigelse

Vi kommer gerne ud og besigtiger dit firma eller din bolig, og vi kan efterfølgende levere et løsningsforslag, der er velegnet til dit behov.

Kontakt os

Kontakt os nu og hør mere om tågesikring eller bestil tid til besøg af en sikringstekniker på 44 99 99 99. Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT