PRIVAT

Opgrader sikkerheden i dit hjem

Politiets indbrudsstatistik vidner om et fortsat højt antal indbrud i private hjem. Disse indbrud sker som regel i dagtimerne, mens husets beboere er på arbejde eller i skole. Heldigvis er det ikke så svært at øge sikkerhedsniveauet og på samme tid nedsætte risikoen for ubudne gæster, både når der ikke er nogen hjemme, og når der er. Farum Låseservice tilbyder uforpligtende at gennemse din bolig samt udarbejde et godt tilbud på effektive og prisvenlige forbedringer af din sikkerhed.

Vores produkter

Forskellige sikkerhedsforanstaltninger som fx mekanisk sikring, privatalarmer, tv-overvågning og præventiv skiltning i hjemmets indgangspartier er alle medvirkende til at skabe trygge rammer for dig og dem omkring dig – døgnets 24 timer. Farum Låseservice leverer og monterer førsteklasses produkter fra førende producenter, naturligvis i henhold til gældende F&P regler.

Vi rådgiver dig grundigt

Ved en grundig behovsafdækning finder vi sammen frem til den løsning, der passer bedst til dit behov. Vores sikringsmontører er veluddannede og de videreuddannes løbende, så de kender til nyeste trends og systemer på markedet. Derfor kan du være sikker på en løsning, der lever op til dine forventninger.

Tænk som en tyveknægt

Hos Farum Låseservice ved vi alt om tyverisikring af private hjem. Vores erfarne låsesmede er trænet i at tænke som en tyv, når det handler om at lokalisere mulige svagheder i bygningens sikkerhed. Med udgangspunkt i dette ved vi nøjagtig, hvor vi skal sætte ind for at opnå bedst mulig beskyttelse for færrest mulige udgifter.

Sikringstjek

Forebyg indbrud i dit hjem – kontakt Farum Låseservice så udarbejder vi et skarpt tilbud på en sikringspakke, der dækker dit konkrete behov. Vi tilbyder naturligvis et uforpligtende sikringstjek af din bolig og udarbejder et tilbud, der lever op til dine ønsker.

Kontakt os

Kontakt Farum Låseservice på telefon 44 99 99 99 og hør mere om vores ydelser. Eller send os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT