PENGESKABE

Beskyt dine vigtige effekter med et sikkert pengeskab

Har du brug for at beskytte virksomhedens dokumentation, værdigenstande eller andre følsomme oplysninger, er et en god idé at anskaffe dig et pengeskab. Pengeskabe findes i mange forskellige varianter, alle designet til forskellige behov. Hvis man ikke har den store viden om pengeskabe, kan det være svært at gennemskue hvilket skab, der er mest velegnet men fortvivl ikke, vi hjælper dig.

Forskellige typer pengeskabe

Pengeskabe er den overordnede betegnelse for en række forskellige opbevaringsskabe der bl.a. omfatter værdiskabe, dokumentskabe, sikkerhedsskabe og serverskabe. Fælles for alle skabene er, at de er designet med henblik på at beskytte skabets indhold mod forskellige udefrakommende faktorer herunder bl.a. tyveri eller brand.

Serverskabe

Pengeskabe findes i utallige modeller og størrelser, der alle har forskellige funktionsmuligheder. Hvor nogle pengeskabe kan aflåses med nøgler, skal andre betjenes med en kodelås. Også når det handler om sikkerhed, findes der forskellige klassificeringer. Fx er serverskabe tyveriklassificerede, hvilket betyder, at de har rigtig god indbrudssikring. Da denne type serverskabe er designet til at kunne ventilere, kan du stadig drifte serverne, selvom de er lukket inde i serverskabet.

Brandklassificerede dokumentskabe

Hvis din virksomhed opbevarer fortrolige oplysninger, eller anden vigtig dokumentation, der ikke skal havne i uvedkommende hænder, og det samtidig er vigtigt, de ikke bliver skadet i tilfælde af brand, er et brandklassificeret dokumentskab det rette valg. Med denne type sikkerhedsskab vanskeliggør du også adgang til skabet i tilfælde af indbrud.

Sikkerhedsskabe

Sikkerhedsskabe kan anvendes til mange forskellige formål bl.a. opbevaring af våben, fortrolige dokumenter, bærbare computere og lignende. Sikkerhedsskabe er udstyret med dirkefri nøglelåse eller godkendte elektroniske låse, og typisk har de også termisk sikring. Denne type skab kan suppleres med forskellige typer indsatser fx til bærbare computere eller hængemapperammer, ligesom indretningen er designet, så det er let at kombinere andre former for tilbehør.

Vi rådgiver dig altid grundigt

Har du ikke erfaring med de forskellige typer pengeskabe, kan det være svært for dig at vurdere hvilket pengeskab, der passer bedst til dit aktuelle behov. Hos Farum Låseservice starter vi med at behovsafdække, hvorefter vi rådgiver dig grundigt, så du træffer det helt rette valg med det samme.

Vi har stor erfaring med pengeskabe

Vi har stor erfaring med de mange forskellige typer pengeskabe, og vi har også stort kendskab til de utallige modeller på markedet. Vi kan derfor altid finde præcis det pengeskab, der lever bedst op til dit konkrete behov.

Kontakt os nu

Uanset hvilket pengeskab du skal bruge, kan vi hjælpe. Ring til os på 44 99 99 99 eller send en mail til os her, så kan vi sammen finde det rette pengeskab til dig.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT