OPLUKNING

Oplukning når du har smækket dig ude

De fleste har nok prøvet den trælse følelse af at stå på den forkerte side af en låst dør, og hvis man ikke har en reservenøgle liggende hos en genbo eller et andet sikkert sted, er man nødt til at bestille oplukning hos en låsesmed.

Vi kører hurtigt ud og lukker dig ind

Ventetid er spildtid. Hvis du har brug for en oplukning, kommer vi hurtigt ud og får dig lukket ind. Uanset hvor i Nordsjælland du bor, kan du være sikker på, at første ledige vogn sætter kursen mod din bopæl.

Oplukning af kompetente låsesmed

Samtlige låsesmede, der foretager opluknings- og låseopgaver, er veluddannede og kompetente. Vores låsesmede efteruddannes alle løbende, så de er fuldt opdateret indenfor nyeste teknikker og trends. Og du kan være forvisset om, at de alle har ren straffeattest, ligesom de er omhyggelige og altid leverer kvalitetshåndværk.

Vi kører over hele Nordsjælland

Hos Farum Låseservice har vi biler der kører over hele Nordsjælland hele døgnet, hele året rundt, og du kan derfor, i de fleste tilfælde, forvente at vores låsesmed møder op på adressen, kort efter du har henvendt dig til os.

Få testet dine øvrige låse

Du kan samtidig med din oplukning få testet dine nuværende låse, hvis du ønsker det

Når vores låsesmed møder op hos dig, sørger han for professionel oplukning af din bolig, og hvis du ønsker det, kan han samtidig gennemgå dine øvrige låse, så du kan få at vide, om de er tidssvarende og sikre. Hvis de ikke er det, kan vi give dig et skarpt og uforpligtende tilbud på udskiftning af dine låse. Og vores biler er veludstyrede, så hvis du ønsker at få det gjort med det samme, kan vi typisk også klare dette.

Kontakt os

Har du brug for en oplukning, er vi klar.

Kontakt os nu på 44 99 99 99 så skal vi nok sørge for hurtig oplukning af din bolig.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT