OMKODNING

Omkodning af din lås

Hvis du får udført en omkodning af dine låse, er du sikret at samtlige tidligere fabrikerede nøgler, der måtte være i omløb, ikke længere kan bruges. Derfor sikrer du, med omkodning af dine låse, at det kun er personer, der er i besiddelse af nye nøgler, der kan få adgang til boligen.

Hvordan udføres en omkodning af lås?

Omkodning af låse foregår rent praktisk ved, at stifterne inde i selve låsecylinderen udskiftes med nye stifter, I andre faconer og længder. Det er udformningen stifterne, der er afgørende for, om en nøgle passer til en lås.

Ved udskiftning af stifterne gøres alle gamle nøgler ubrugelige, mens man stadig har mulighed for at udskære nye nøgler, der passer til de nye stifter.

Omkodning af låse kræver stor præcision og en vis grad af erfaring. Derfor anbefaler vi, at dette arbejde kun udføres af kompetente fagfolk.

Hvis du har tabt dine nøgler, eller de er blevet stjålne

Hvis du har tabt dine nøgler, eller nogen har stjålet dem, anbefaler vi altid, at du får foretaget en omkodning af dine låse. Du vil normalt aldrig finde ud af, hvor nøglerne er havnet og om den, der har fundet dem, vil bruge dem uhensigtsmæssigt. For at slippe for at skulle bekymre dig om den øgede risiko for indbrud af en person, der kan være i besiddelse af din nøgle, anbefaler vi dig øjeblikkeligt at få omkodet dine låse. Når du gør det, gøres bortkomne nøgler ubrugelige.

Når du flytter ind i en ny bolig

Hvis du flytter ind i en ny bolig uden en central nøgleadministrator, har du normalt ingen viden om hvor mange kopier af dine nøgler, der er i omløb.

Derfor er det eneste rigtige, ved indflytning i ny bolig, altid at få omkodet din nøgle umiddelbart efter indflytning. Med omkodede låse vil du kunne sove trygt om natten uden at skulle bekymre dig om hvor mange nøgler, der er i omløb, samtidig med du selv kan selv styre, hvem der skal tildeles adgang.

Kontakt os i dag

Har du brug for en omkodning af din lås, rykker vi hurtigt ud. Kontakt os på 44 99 99 99 eller en mail til os her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT