DANMARKS FLINKESTE LÅSESMED

Kvalitetshåndværk og ordentlig finish

Hos Farum Låseservice er godt håndværk og ordentlig finish en æressag. Vi lægger vægt på at levere arbejde af høj kvalitet, hvor der bliver kælet ned i detaljen.

Derfor kan du, når du entrerer med os, være sikker på at vores leverede ydelser er i orden, samtidig med arbejdet bliver udført til aftalt pris og til aftalt tid.

Vores ekspertise omfatter blandt meget andet:

  • Låsesystemer og låsemontage
  • Sikringsgitre (faste gitre og rullegitre)
  • Pengeskabe
  • Dørautomatik

Samt den nyeste teknologi indenfor:

  • Alarmanlæg (tyveri og brand)
  • Tågesikring
  • Adgangskontrol
  • Videoovervågning

Alt sammen håndteret af teknikere, der er certificeret af Forsikring & Pension (tidl. SKAFOR).

Vi uddanner vores sikringsteknikere løbende

For at holde os opdateret indenfor nyeste teknikker og systemer videreuddanner vi os løbende, og vi deltager regelmæssigt i kurser og workshops. Af samme grund kan vi altid rådgive dig grundigt samt præsentere dig for alle tilgængelige muligheder. Så når du skal træffe den endelige beslutning, kan du være sikker på at ende med en løsning, der passer præcis til dit behov.

Professionelle og engagerede sikringsteknikere

Lige gyldigt om det er en mindre opgave, du står for at skulle have udført, eller der er tale om et større sikringsprojekt, kan du være sikker på, du prioriteres højt.

Vores sikringsteknikere er alle ærekære i forhold til deres håndværk, og vi leverer udelukkende kvalitetsarbejde. Vi går ikke på kompromis med den høje kvalitet af vores arbejde, ligesom de produkter vi leverer, alle er kvalitetsprodukter fra førende grossister på markedet.

Kontakt os

Har du brug for et sikringstjek af din virksomhed, et uforpligtende, godt tilbud på låse til din bolig, eller har du spørgsmål, sidder vi klar ved telefonerne. Du kan også ringe og bestille tid med en sikringstekniker.

Kontakt os nu på 44 99 99 99 – og lad vores erfaring komme dig til gode. Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT