ILOQ

Kabel- og strømfrit låsesystem er vejen frem

iLOQ er markedsførende leverandør indenfor digitale sikringsløsninger, hvor alle løsningerne er internetbaserede og systemerne bæredygtige og dermed skånsomme for miljøet.

iLOQ systemerne er opbygget til 3 kategorier:
s10 – de nøglebaserede låseløsninger, s50 – mobilløsningerne og s10+ – online adgangskontrol.

iLOQ det nyeste indenfor elektroniske låsesystemer

iLOQ S10 er det nyeste nye indenfor elektroniske låsesystemer. De digitale cylindere fungerer helt uden brug af kabler og batterier. Den strøm, der skal bruges til at starte elektronikken op med, genereres ved indsættelse af nøglen i låsen.

Således tilbyder iLOQ lettere og mere sikker administration, end du kan opnå med et almindeligt låsesystem, og du kan med iLOQ oprette og slette mistede nøgler billigere, end du er vant til med et traditionelt adgangskontrolsystem.

iLOQ en fleksibel sikkerhedsløsning

De begrænsninger du normalt oplever i et traditionelt, mekanisk låsesystem, oplever du ikke med iLOQs helt unikke elektromekaniske lås. Systemet er let håndterbart og samtidig nemt at administrere, tilsvarende fleksible systemtilpasningsmuligheder, finder du ikke i de traditionelle nøglesystemer. Desuden kan iLOQ systemet skræddersyes, så det passer helt perfekt til de forskellige individuelle behov, der måtte være.

Uden dyre kabler

iLOQ S10 er et revolutionerende elektronisk låsesystem, som fungerer helt uden tilslutning af strøm. På denne måde kan der spares penge til dyre kabeltræk og vedligeholdelsesomkostninger til årlige batteriskifter. iLOQ systemet er bygget op af avancerede låsecylindre, helt uden strømforsyning. Den nødvendige strøm, der skal bruges til at opstarte elektronikken i cylinderen, genereres automatisk når du indfører nøglen i låsecylinderen.

Billig både i administration og vedligeholdelse

Idet der hverken er brug for ledninger eller batterier, er vedligeholdelsesomkostningerne minimale, og systemet er mere miljøvenligt end tilsvarende produkter på det danske marked.

Låsesystemet iLOQ S10 er en internetbaseret løsning. Dette bevirker at administration af låsesystemet er helt sikker og lettilgængelig for de fleste. Opbevaring af program- og nøgledata sker ikke lokalt på egen server, men er sikret på iLOQs netværk. Med denne metode mindsker du risikoen for mistede data i tilfælde af brand, indbrud eller systemnedgang. Desuden kan der installeres clientsoftware på alle computere, så længe de har adgang til internettet. iLOQ S10 er specielt udviklet til brugere med ønske om høj sikkerhed samt fleksibel administration af adgangsrettigheder.

Ring til os

Hos Farum Låseservice har vi stor viden om iLOQ produkter, og du er altid velkommen til at ringe til os på 44 99 99 99. Vi rådgiver dig i, hvilken iLOQ løsning, der passer bedst til dit behov. Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT