ERHVERV

Skræddersyede sikringsløsninger

Erhvervsvirksomheder er ofte tiltrækkende mål for indbrudstyve, idet der ofte findes let omsætteligt IT-udstyr og værdifuld elektronik på kontorerne. Derudover højnes risikoen for tyveri fordi den indtrængende, udenfor normal arbejdstid, ofte kan færdes i fred i større virksomheder. I Farum Låseservice er vi specialuddannede indenfor effektiv tyverisikring af alle typer virksomheder. Vi kan derfor skræddersy den rette løsning baseret på jeres ønsker og budget.

Hele paletten

Vi har et større arsenal af effektive og gennemtestede produkter fra førende leverandører på markedet herunder adgangskontrol, videoovervågning, tyverialarmer, rullegitre, pengeskabe og meget mere, og sammen med dig finder vi den bedst mulige løsning til din virksomhed – til den bedst mulige pris naturligvis.

Mindre virksomheder og forretningsdrivende

Mindre virksomheder er særligt sårbare overfor indbrud og tyveri, fordi deres eksistensgrundlag ofte udelukkende har afsæt i én lokalitet. Er virksomheden udsat for tyveri, og det berører driften, kan det påvirke samtlige aktiviteter, så firmaet lammes i et kortere eller længere tidsrum. Dette kan koste dyrt. Også detailforretninger er særdeles sårbare i forhold til tyveri, fordi udstillingsvinduet både kan tiltrække handlende og tyve. Vi sørger for at opbygge et effektivt værn mod både svind, hærværk og ressourcespild såvel i og udenfor åbningstid.

Landsdækkende virksomheder

I Farum Låseservice har vi fokus rettet mod det stigende behov for færre leverandører, der er kendetegnende for større og landsdækkende virksomheder. Vi er repræsenteret med fastansatte sikringsteknikere i Østdanmark samt med samarbejdspartnere i Vestdanmark. Gennem vores professionelle netværk sørger vi for at koordinere vores services til landsdækkende virksomheder, projektbyggeri, ejendomme, erhverv og offentlige institutioner. Vi kan på denne måde imødekomme vores storkunders ønske om færre leverandører.

Kontakt os

Kontakt Farum Låseservice på 44 99 99 99 og lav en aftale med en sikringstekniker. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på sikkerhedsoptimering af dit firma. Du kan også sende os en mail her

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT