DØRAUTOMATIK

Når døren skal gøre arbejdet for dig

Har du brug for automatisk åbning af dine døre, fx i områder hvor mange mennesker dagligt færdes, er dørautomatik eller dørlukkere den rette løsning til dig.

Med dørautomatik opnår du en smidig og holdbar løsning, hvor ønskede døre automatisk åbner og lukker.

Vi er specialister

I Farum Låseservice har vi speciale i dørautomatik, og vores viden om dørautomatik og dørlukkere er omfattende. Vi kan derfor skræddersy den perfekte løsning til dig, en løsning der kan leve op til dine forventninger og til dit budget.

Vi samarbejder med førende leverandører på markedet. Derfor kan du være sikker på, at alle vores løsninger er af høj standard, og at de lever op til gældende krav og regler.

Større tilgængelighed med dørautomatik

Dørautomatik er velegnet i mange forskellige situationer.

Med dørautomatik kan du fx tilpasse både private boliger og offentlige miljøer til handicappede, idet dørene gøres lette at betjene, fx ved hjælp af tryk, sensorer eller andre teknikker.

Derfor kan du med dørautomatik gøre hverdagen lettere for bevægelseshæmmede personer, samtidig med du skaber et lettilgængeligt og imødekommende miljø for alle.

Tilpassede løsninger

Selvom det er nærlæggende at tro, at dørautomatik er en relativt simpel indretning, er dette bestemt ikke tilfældet. Det kræver stor grundighed, og en professionel tilgang til tingene, at installere en effektiv løsning, der fungerer efter hensigten – det er jo ret vigtigt, at dørene åbner, når de skal og ikke lukker, før alle personer er kommet sikkert ind eller ud.

Vedligeholdelse

Du skal være opmærksom på, at dørautomatik kræver justering nogle gange om året pga. udsving i døren som følge af ændringer i temperatur og luftfugtighed.

Vores låsesmede kan naturligvis hjælpe med disse justeringer og varetage generel servicering af din dørteknik.

Sikkerhedsgodkendte løsninger

Alle vores produkter lever selvfølgelig op til den EU fastsatte EN16005 standard. Denne standard er din garanti for gennemtestede produkter, der overholder såvel myndigheders som forsikringsmæssige krav.

Standarden er gældende for alle CEN-lande herunder Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island.

Lever din nuværende dørautomatik ikke op til EN16005, er det vigtigt, at du hurtigst muligt får efterset dit system – vi efterser gerne din dørautomatik og sørger for, at den overholder gældende sikkerhedskrav.

Hvis dit eksisterende system er utidssvarende eller umoderne, sammensætter vi gerne et godt tilbud, der lever op til dine ønsker, både hvad angår design og funktionalitet, og samtidig sikrer at gældende sikkerhedsregler overholdes.

Vi er autoriseret installatør

Vi er autoriseret Ruko, Geze og Dorma forhandler og installatør, hvilket er din sikkerhed for veludført arbejde og et professionelt, langtidsholdbart og pålideligt produkt.

Professionel service

Lige gyldigt om du har brug for en simpel og billig dørlukker eller avanceret dørautomatik, lover vi dig professionel og dedikeret service.

Kontakt os nu

Kontakt os på telefon 44 99 99 99 eller send os en mail her så hjælper vi dig med at finde den rette løsning, til dig.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT