ADGANGSKONTROL

Hvorfor vælge adgangskontrol?

Der er mange grunde til, at et adgangssystem er en god løsning til din virksomhed. En af de helt åbenlyse grunde er at du har fuld kontrol over, hvem der færdes i virksomheden – og hvor de færdes henne.

Med adgangskontrol kan du give særlige rettigheder til udvalgte medarbejdere, og det er nemt at ændre rettighederne, hvis der er behov for det. Med adgangskontrol kan du give nogle medarbejdere adgange til nogle dele af virksomheden og andre til øvrige områder. Du kan nemt og smidigt styre sikkerhedsniveauet samt beslutte, hvordan der skal gives adgang til lokalerne, og du kan fx supplere adgangskort med en pinkode.

Adgangskontrol giver mange muligheder

Moderne adgangskontrol systemer er i dag meget mere end et sikkerhedsværktøj. Løsninger med adgangskontrol kan tilpasses, så det er muligt at betjene elevatorer, alarmer, belysning og mødebooking, og samtidig kan adgangskontrol med fordel kombineres med andre sikringsløsninger herunder fx videoovervågning.

De moderne systemer er brugervenlige og kan betjenes af stort set alle, og de kan styres fra forskellige platforme herunder kontrolpaneler, computere, tablets og smartphones.

Adgangskontrol er fleksibelt og tidsbesparende

Adgangskontrol er ikke kun forbeholdt større virksomheder. I takt med at udvalget er øget betragteligt, er der kommet produkter i flere prisniveauer, hvilket betyder at også små virksomheder – og sågar private – har fået installeret adgangskontrol. Med adgangskontrol er der særligt fokus på fleksibilitet og sikkerhed, og i forbindelse med forsvundne nøgler og fratrådte medarbejdere, er det let at suspendere forsvundne nøgler og oprette nye.

Registrer tid med adgangskontrol

For store firmaer med mange ansatte, hvor ansættelsesvilkår og bemandingsbehov kan variere, kan beregning af lønninger og vagtplanlægning være en tidskrævende og omkostningstung opgave.

Med adgangskontrol har du mulighed for at effektivisere tidsregistrering, idet medarbejderne selv indtaster en selvvalgt kode og angiver, at de er mødt ind. Samme manøvre foretages, når arbejdsdagen er slut. Således registreres det helt nøjagtige timeantal, og den rette løn beregnes.

Tilpassede løsninger med adgangskontrol

I Farum Låseservice har vi stor erfaring med adgangskontrol, vi kan derfor tilbyde tilpassede løsninger, der passer præcis til dit aktuelle behov. Vi rådgiver dig naturligvis grundigt i de mange muligheder, og vi lover dig, at den valgte adgangskontrol kommer til at leve helt op til forventningerne, og at den har en lang levetid.

Kontakt os i dag

Ønsker du at vide mere om adgangskontrol, eller ønsker du en samtale med en sikringstekniker så ring til os på 44 99 99 99. Vi er klar til at hjælpe dig. Du har også mulighed for at sende os en mail her.

    SEND EN BESKED OG VI KONTAKTER DIG HURTIGST MULIGT